20 Facts About Me, Which You Probably Didn’t Know

Hii,

Omdat ik eigenlijk niks te doen heb en voor deze week nog een artikel wil plaatsen, ben ik maar weer achter mijn laptop gekropen om een artikeltje voor jullie te tikken. Ik had net eigenlijk niet echt een idee waarover ik moest schrijven, dus ik pakte mijn geliefde blogboekje er maar eens bij! Daar heb ik een tijdje geleden een aantal ideeën in geschreven, dus dat is echt mijn redmiddel. Mijn oog viel op de 20 Facts About Me, en ik vind het wel een uitdaging om nu 20 kleine feitjes over mezelf te gaan bedenken! Dus maak je klaar voor 20 feitjes over mij, die je waarschijnlijk nog niet wist! 🙂

20-Things-You-Didnt-Know

1. Ik slaap met mijn sokken aan! Waarom? Uhh.. Er is eigenlijk niet echt een reden ofzo. Ik weet wel dat ik het niet doe omdat ik anders koude voeten heb. Een jaar of 3 geleden dacht ik ineens; Ik ga een keertje met sokken aan slapen! (Het was een zeer emotioneel punt in mijn leven… :P). En sindsdien kan ik eigenlijk niet meer zonder. Ook omdat ik snel zweethandjes krijg en dan ga ik stressen en krijg ik ook zweetvoeten, dus dan is het ook wel fijn om sokken aan te hebben!  Okee, ik ben raar :’).

2. Ik heb een hele grote theebeker, met allemaal uiltjes erop. Hij is van de Primark, en kostte volgens mij €3,- . Het punt is, dat ik hem altijd helemaal vol stop met thee. Vervolgens zet ik deze mok op tafel neer en kan ik mijn thee iets van een halfuur lang niet drinken. En daarna vergeet ik mijn thee gewoon helemaal en heb ik voor ik het weet koude thee en kan ik weer helemaal opnieuw thee zetten. Yep, that’s me.

3. Ik wilde als kleine Lisa een keer een salto maken vanaf de kant in het zwembad, en toen stootte ik met mijn hoofd tegen de kant (halverwege mijn salto) waardoor ik een gat in mijn hoofd had en naar het ziekenhuis moest om het te laten lijmen :’). Dat is nou weer echt typisch iets voor mij. Het gevolg was dat ik mijn haar een week lang niet mocht wassen vanwege de lijm, dus moest ik met een plastic zak over mijn haar douchen. Yay.

4. Ik heb een periode gehad waarin ik de bekende grapjes “Ketchup – ketchdown, Japan – neepan, London – Londoff etc.”, echt heel erg grappig vond. Kwam zo ‘n foto weer eens voorbij op social media, dan was ik dan ook echt de enige die hardop stuk ging. Hahahah, oeps!

5. Ik ben een avondmens. Vroeg opstaan is gewoon niet mijn ding, en als ik ‘s avonds probeer te slapen lukt dat gewoon simpelweg niet. Tegenwoordig slaap ik wel steeds sneller, maar bij het horen van mijn wekker meteen mijn bed uitrollen.. Dat kan ik niet hoor!

6. Iedereen zegt altijd dat ik qua innerlijk veel weg heb van mijn vader. 🙂

7. Ik heb nog maar heel weinig echt bekende films gezien. Om te beginnen heb ik de Titanic nog nooit gezien, maar bijvoorbeeld ook The Lord Of The Rings, Harry Potter, Pirates of the Caribbean, The Notebook en ga zo maar door. Ik weet niet waarom, maar ik heb ze gewoon nog nooit gezien!

8. Ik heb vroeger een buitenboordbeugel gehad, gevolgd door brackets… Ew, daar gaan  we het nooit meer over hebben, deal? Hahaha maar echt, ik had een verschrikkelijke hekel aan mijn buitenboordbeugel. Ik moest hem 14 uur per dag dragen, wat een hel! Nouja, je krijgt er in ieder geval een stel rechte tanden voor terug. 🙂

9. In onze woonkamer staat een hoekbank. Ik zit altijd (behalve als ik blog) op het uiteinde dat het dichtst bij de televisie staat. Op vrijdags moet ik naar turnen, en als ik dan terug kom is het al ongeveer kwart over 7 en dan moet ik eten. Mijn ouders en zusje hebben het eten dan allang op, dus dan ga ik met mijn eten op de bank zitten. Ik pak dan altijd een mes en een vork, terwijl ik het mes de helft van de tijd niet gebruik. Dan leg ik dus het mes op de rand van de bank, en na een tijdje valt het mes dus tussen de bank. Zo af en toe vist mama dus een of meerdere messen tussen de bank uit.. Oeps!

10. Ik ben de jongste uit onze vriendengroep. Doordat ik op de basisschool groep 3 oversloeg, ben ik altijd jonger geweest dan de rest van onze klas… Tsjah!

11. Ik heb volgens mij niet echt rare eetgewoontes. Eens in de zoveel tijd neem ik banaan met pindakaas, maar dat is tegenwoordig al zo normaal geworden! Heb je dit nog nooit gehad? Dan moet je dit echt een keer proberen! Ik heb nog nooit een boterham met piandakaas en hagelslag gehad of een tosti met pasta ofzo.. Hahah! Kennen jullie nog meer rare eetgewoontes? Laat maar achter in de comments :).

12. Ik heb een hekel aan nagels vijlen. Het is zo’n ontzettend naar gevoel en ik krijg er altijd de rillingen van! Toch moet ik zo echt maar weer aan het vijlen, want ik ben bezig met mezelf het nagelbijten af te leren. En het gaat best goed! Al heb ik soms echt heel erg de neiging om mijn nagels er weer af te bijten. Zware struggles!

13. Ik ben dol op mutsen en sjaals. Ik heb net vandaag nog een nieuwe muts gekregen van mijn oma, die ze zelf gebreid heeft! Is dat niet superlief? Ik ben er zo blij mee :). Hij is echt mooi geworden hahah! Heel af en toe slaap ik zelfs met een muts op..

14. Ik heb 2 wekkers op mijn kamer staan, die allebei op een andere tijd staan. En guess what; ze staan allebei niet op de goede tijd! Ik zet ook altijd allebei de wekkers, omdat de kans heel groot is dat ik er gewoon doorheen slaap.. Oeps!

15. Ik heb de laatste tijd echt een rozijntjes verslaving! Ik weet ook niet wat het is, ik ben er gewoon helemaal gek op. Ze zijn zo lekker zoet en ze vullen best wel dus altijd als ik honger heb, ga ik voor rozijntjes!

16. Ik heb een hekel aan horrorfilms. Ik heb er al een paar gezien, maar daarna had ik nachten lang nachtmerries… Horrorfilms zijn gewoon niet. Mijn. Ding.

17. Toen Marlou en ik nog in Sinterklaas geloofden, hadden papa en mama ooit een keertje een spoor van wc-papier naar onze schoenen geleid (waar dus de cadeautjes inzaten). Marlou en ik vonden het er wel leuk uit zien, en besloten om hetzelfde te doen voor als papa en mama beneden zouden komen. Nou echt waar, het wc-papier zat overal.. Onder de bank, over de stoel, achter de kast, bij de tafel.. Hahahah!

18. Ik ben de laatste tijd weer helemaal into het kijken van vlogs, beauty gerelateerde filmpjes en ga zo maar door. Ik word er gewoon hartstikke vrolijk van en aangezien het nu kouder word buiten, ga ik sneller achter mijn laptop zitten dan dat ik naar buiten ga.

19. Ik wil heel graag een keer naar Amerika, het lijkt me zo’n leuk en mooi land! Daarnaast hoor je er gewoon superveel over en ben ik echt benieuwd naar hoe het leven daar is. Duss, wie gaat er mee? 😛 🙂

20. Ik weet niet wat iedereen met altijd met het lezen in auto’s heeft, maar ik heb er geen probleem mee! Mijn zusje bijvoorbeeld, kan niet lezen als we in de auto zitten omdat ze dan misselijk word. Nou, daar heb ik echt geen last van! Gelukkig maar, want lange autoritten kun je beter benutten met het lezen van een goed boek :).

En toen waren we alweer 20 feiten verder! Pff het was wel lastig om al die dingen over jezelf te bedenken hoor, hahaha! Ik hoop dat jullie dingen hebben gelezen die jullie nog niet wisten, en dat jullie het allemaal een beetje interessant vonden :).

Lots of love,

Lisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s