Home is where the heart is…

Lieve allemaal,

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik denk wel eens na over mijn huis van de toekomst! Als ik weer eens een leuk plaatje op het internet tegenkom, of gewoon zin heb om een of andere collage te maken. Ik houd er ontzettend veel van om gewoon rustig op het internet rond te kijken, op zoek naar afbeeldingen die mijn inspireren op gebied van leefruimtes. Ik heb dan een hele poos geleden een paar ontzettend leuke sites ontdekt, die onderhand al in mijn favorieten staan. Dus hierbij een artikel met een aantal afbeeldingen die mij erg inspireren op gebied van leefruimte, en natuurlijk vertel ik jullie ook wat over die sites!

Tadaa! Dat waren dan een aantal afbeeldingen die mij inspireren op gebied van interieur en leefruimte. Natuurlijk is dit nog niet helemaal het einde van dit artikel, want ik had jullie beloofd om nog een aantal van mijn favoriete sites op te noemen, als het gaat over afbeeldingen. Op de 1e plek staat bij mij Instagram. Jullie zullen het vast allemaal wel kennen! Ik post er elke dag 1 of 2 foto’s op, of het nou gaat om selfies, afbeeldingen van de natuur, vriendinnen, outfits… Het staat er allemaal op! Als je me wilt volgen, mijn gebruikersnaam op Instagram, is LisaKroesen. Neem eens een kijkje! Ik zit er trouwens over te denken om een apart profiel op Instagram te maken voor mijn blog.. Wat denken jullie? Laat maar weten! Naast dat ik vaak kijk op Instagram, kijk ik ook vaak rond op Weheartit. Hierop staan eigenlijk afbeeldingen over van alles en nog wat, het is een goede inspiratiebron! Ook zoek ik hierop vaak afbeeldingen voor mijn blog, zo ook bij dit artikel. Een paar weken geleden, ontdekte ik Pinterest. Hierop kun je ook allerlei collages samenstellen, waarover jij dat wilt. Interessant dus, vooral om op rond te kijken als je je eens verveelt. De laatste site die ik nu op ga noemen, is welke.nl . Hierop staan allerlei leuke foto’s op gebied van beauty, haar, maar vooral op gebied van wonen en interieur. Ik kwam deze site ongeveer een jaar geleden op het spoor, en hij kwam dus voor deze blogpost ontzettend goed van pas!

Dan is dit denk ik een goede afsluiter voor dit artikel. Wat denken jullie, moet ik een apart Instagram account maken voor mijn blog? Ik hoor het graag, want ik ben nog aan het twijfelen!

Lots of hugs and kisses,

Lisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s