My Life In Pictures Week 1

Lieve allemaal,

Ondanks dat ik een paar dagen geleden al een artikel heb geschreven met daarin allemaal foto’s, wil ik vandaag toch graag dit artikel posten. Het is weer een fotopost, maar dan in een ander jasje dan mijn artikel van gisteren. Dit is namelijk de My Life In Pictures Week 1. Leuk… Maar wat houd dat nou in dan? In dit artikel ga ik allemaal foto’s plaatsen, die ik de afgelopen week heb gemaakt. Natuurlijk zet ik er hier en daar nog wat bij! Het lijkt me erg leuk om zo’n artikel als deze vaker te posten, vandaar de ‘week 1’. Maak je klaar voor een hele reeks aan selfies, foto’s die gebeurtenissen omschrijven en de meest random foto’s die in de galerij op mijn telefoon staan. Enjoy!

Mijn week begon met deze foto. Zoals je ziet dragen mijn zusje en ik hier jurkjes, het was nog zulk lekker weer! In de namiddag ben ik toen trouwens wel geswitcht van outfit hoor, toen werd het me een beetje te koud af! Maar goed, de laatste keer zulk lekker weer, dan doe je toch een jurkje aan? 🙂

Toen ik vorige week door het raam naar buiten keek, zag ik mijn 2 konijntjes superlief bij elkaar zitten. Deze konijnenfamilie heeft een big history! Zal ik het vertellen of niet? Oke ik ga het gewoon doen! We kochten dus eerst 2 konijntjes in de dierenwinkel. We wilden er eerst 1 nemen, maar omdat de konijntjes onafscheidelijk leken kochten we ze allebei maar. Ons werd verteld, dat het 2 vrouwtjes waren dus dat kwam goed uit! We noemden deze lieverds Wieske en Catootje. Een half jaar later, bleek echter dat dit niet helemaal waar was. Samen met mijn zusje was ik het konijnenhok aan het schoonmaken. We waren er eigenlijk al klaar mee, maar toen viel mijn oog op een bergje met haren. ¨Nouja, dat ruim ik dan ook nog wel even op!¨ Dacht ik. Dus ik tilde dat hoopje haren op, en tot mijn grote schrik lagen er 3 kale en hele kleine babykonijntjes. ¨MAAAAMM!¨ En dat was de geboorte van Ringo, Speedy en Biba (Jaja, Lieke is geweldig in namen bedenken hahah!). Toen hadden we dus 5 konijntjes, waarvan een vader, moeder en 3 babykonijntjes. We lieten de konijntjes opgroeien, maar we wisten dat we ze niet allemaal konden houden. We lieten het mannetjeskonijntje castreren, en we hielden één van de kleine konijntjes(de andere 2 gingen terug naar de dierenwinkel). Dit beestje was volgens de dierenarts een vrouwtje, zo zou dit niet nog een keer gebeuren (al vond ik het geweldig, echt waar :)). Toen werd het zomer, en liepen de temperaturen erg hoog op. het werd 39 graden, en dit overleefde het vader konijn (Catootje) niet. Toen hadden we alleen nog Wieske (moeder) en kind (Biba). 2 Vrouwtjes! Totdat we in een keer zagen dat deze 2 bezig waren om babykonijntjes te maken! Euhh.. 2 vrouwtjes toch?! Nope, Biba bleek toch mannelijk te zijn *zucht*. Daar gaan we weer hoor! Dus wij weer naar de dierenarts om de arme Biba te laten castreren. Toen mochten Wies en Biba heel lang niet meer bij elkaar zitten. We waren hierna doodsbang dat ze niet meer bij elkaar wilden zijn, maar godzijdank ging dat goed! Ze zijn altijd bij elkaar, ze gaan nergens heen zonder elkaar! Ze zitten zowat aan elkaar vastgeplakt, echt superlief :). Maar om op mijn punt terug te komen: Ik keek dus naar buiten en toen zag ik dat Wieske en Biba weer een superlief bij elkaar zaten. Toen maakte ik dus deze foto. Wauw, ik wijk weer veel te veel van mijn punt af :’).

Voordat we op vakantie gingen, wilde ik natuurlijk nog even wat op mijn blog posten! Maar omdat iedereen bij ons thuis zo druk heen en weer aan het lopen was om spullen te pakken, vond ik thuis de rust niet om te bloggen. Dus nam ik mijn laptop lekker mee naar oma! Oma was niet thuis, dus had ik mooi de gelegenheid om alvast wat thee te zetten voordat ze terug kwam. Ik ben maar met mijn laptop aan de keukentafel gaan zitten en met oma´s fluitketel zette ik een heerlijk kopje thee. Dit moest natuurlijk even vastgelegd worden :).

We begonnen onze 1e vakantiedag met heerlijke spaghetti! We waren net aangekomen bij ons huisje, en nadat Marlou en ik een duik hadden genomen in het zwembad hadden we wel honger! Dus ik besloot maar vast te gaan koken, en daar kwam Spaghetti Bolognese uit. Hmm ik houd van spaghetti!

Op de 2e vakantiedag, gingen we shoppen. Leuk! Ik was op zoek naar een leuke muts, totdat oma zei: ”Maar Lisa, ik kan ook wel een muts voor je maken!” Dus samen gingen we op zoek naar een paar bolletjes wol. Lief hé! Binnenkort als de muts af is, zullen oma en ik hem wel showen! Dus daar zie je nog zeker wat over verschijnen op mijn blog :).

 

En zoals beloofd: Een foto van de kleren die ik kocht! Toen we gingen winkelen, zijn we naar Steenwijk gegaan en daar heb ik een blouse gekocht met allemaal bloemen erop. Die zie je op de afbeelding rechts. Daar kocht ik een superleuk leren jasje bij. Het is een soort lichtgrijze kleur, en werkelijk alles staat er leuk bij. Ik ben dus echt dol op dit jasje! 🙂 Op de linker afbeelding zie je trouwens ook mijn nieuwe ring (die die op mijn ringvinger zit). Deze is lichtroze en middenin zit een steentje met daarop een hartje. Hij is van het merk Biba. Ook heb ik een nieuw wit armbandje gekocht, samen met oma! Deze staat ook op de foto ;).

 

Op woensdag was papa jarig. Dat moest gevierd worden! Op vakantie kochten mijn vader en mijn zusje deze taart. Ik dacht in eerste instantie dat het een appel was, maar nee: Het was een sinaasappel. Ik houd nooit zo heel erg van marsepein… Maar dit was heerlijk! Van de binnenkant zat er een cakelaag en een super lekkere, romige sinaasappellaag. Zo lekker :D. Toch blijf ik bij mijn punt, dat MonChou taart de allerlekkerste taart is… 🙂 Ook maakte ik deze foto van Joris. Hij was super vrolijk! Deze foto is niet helemaal scherp, maar ik vind de lichtinval wel wat hebben! Voor papa zijn verjaardag, heb ik hem trouwens een spel gekocht wat hij graag wilde hebben. We waren nog wat te druk met kaarten, dus we hebben het nog helemaal niet gespeeld. Maar dat kom in de kerstvakantie wel! 🙂

 

Op donderdag zijn we naar het plaatsje Giethoorn gegaan. Hiervan heb ik al heel veel foto’s op mijn blog gezet! Ga naar De Natuur In Deel 2. Nadat we door het plaatsje waren heengelopen, hebben we heerlijke pannenkoeken gegeten in een restaurantje in Giethoorn. Daar maakte ik deze foto van ons allemaal.

 

Op vrijdag was het dan toch echt weer tijd om terug te gaan. Helaas, helaas! Spullen pakken, Joris de auto in.. Op de terugweg moest ik in het midden zitten, en Joris besloot om steeds meer richting mij te kruipen. Op een gegeven moment kwam hij erachter dat hij het heel fijn vond om met zijn hoofd op mijn schouder te liggen. De helft van de terugweg heeft hij dus met zijn kop op mijn schouder liggen snurken, hahah! Lief hé!

 

Eenmaal thuis had ik meteen weer de volgende activiteit. Ik had ‘s avonds namelijk een feestje van mijn lieve vriendinnetje Lara. We zijn met een aantal meiden naar de film The Maze Runner geweest. Wat een geweldige film! Ik ben er zo ontzettend enthousiast over :D. Hier zul je mij vast nog wel eens over horen op mijn blog! Toen ik ‘s avonds thuis kwam, kon ik dus uit enthousiasme niet slapen… Ik ging dus wat op het internet rondkijken, en toen kwam ik dit superleuke jurkje tegen! Als de zomer weer in de aantocht is, ga ik deze zeker kopen! Wat vinden jullie?

Gisteren (zaterdag) ging ik samen met mijn lieve oom, tante en neefjes de stad in. Deze selfie maakten we voordat we gingen. Het was echt ontzettend gezellig!

 

In de stad, kocht ik onder andere dit vest. Het is lichtgrijs, en er staat homiés op. Hij is heel erg zacht vanbinnen, ik ben er nu al dol op! Op de rechter foto zie je een heerlijke kop met café latte. Ziet het er niet heerlijk uit? Voor mijn vader zijn verjaardag, kreeg hij een nieuw koffiezetapparaat. daar kun je onder andere deze heerlijke latte mee maken. Vooral de grote schuimlaag die erop zit is geweldig..Thuis profiteren wij nu allemaal van dit cadeautje… 😉

  

Zoals jullie gisteren al hebben kunnen lezen, heeft mijn neefje vannacht bij mij geslapen. En zo zag mijn bed eruit toen we er in hadden geslapen.Ziet het er niet supergezellig uit? Ik vind van wel hahah! Helaas was mijn neefje vanmorgen al erg vroeg wakker, dus ik werd ook wakker. Godzijdank hadden Marlou en ik deze week onze oude nintendo’s uit de kast getrokken, en hier heeft mijn neefje zich dus vanmorgen prima mee vermaakt! Terwijl hij in mijn bed druk bezig was met Mario Party, kon ik dus nog heel eventjes rustig mijn ogen sluiten.. 😉 Toen ik vanmiddag na een hele poos Engelse woordjes geleerd te hebben languit op mijn bed neerplofte, viel mijn oog op de Nintendo… En nee: Ik kon hem niet onaangeraakt liggen.. Hmm toch nog best leuk zo’n oude Nintendo… 😉

 

‘s Middags kwam een van mijn andere neefjes langs om even bij de konijntjes te komen kijken (aangezien hij heel graag zelf een huisdier wil). Dit liep uit op een grote ouderwetse spelletjesmarathon.. Geweldig! Het was dan ook supergezellig. Na een potje Mollenmania, een potje Ubongo en nog twee potjes Yahtzee besloot hij maar om naar huis te gaan. Toen ben ik weer begonnen met een nieuwe blogpost! Met een heerlijke afspeellijst op Spotify en een kop warme melk (overigens ook uit ons nieuw koffiezetapparaat!), ben ik lekker aan de slag gegaan. Wat is bloggen toch heerlijk :).

En dat was het dan voor deze week! Ik hoop dat jullie het leuk vinden om aan de hand van foto’s te zien wat ik door de week zoal uitvoer. Vaker doen of niet? Ik vond het in ieder geval erg leuk om dit te schrijven! 🙂

Lots of kisses and hugs,

Lisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s