Een Random Post :)

Hey,

Okee ik heb nog nooit op zo’n aparte manier geblogd als ik nu ga doen. We vieren nu namelijk met de hele familie de verjaardag van mijn vader, en nu zit ik dus samen met alle chillers: Femke (aka de poepcent – dit leg ik later nog wel uit, don’t worry ;)), Marlou, Noa en Ruben. Nu gaan we dus samen een blogpost schrijven, omdat ik anders mijn weddenschap niet win van mijn zusje ;). Maar omdat deze lieve chillers me wilden helpen met bloggen, doen we dit nu samen. Dus hierbij een blogpost van ons allemaal! Geen idee wat dit gaat worden, maar dat zien we vanzelf allemaal wel :).

Ben ik niet hilarisch?
Ben ik niet hilarisch?

Om te beginnen zal ik ‘de poepcent’ wel even uitleggen. We gingen met ons allen kaarten, om precies te zijn eenendertigen. Dit is een spel waarbij de verliezer telkens een cent moet inleveren, en als op een gegeven moment iemand al zijn centen kwijt is, staat diegene op de welgekende ‘poepcent’. We leerden dit spel van mijn lieve buurvrouw Ria. Maar om nou op mijn punt te komen: Femke stond dus vandaag op de poepcent.. Daar word dus voorlopig nog heel hard om gelachen in onze familie hahhaha!

We luisteren nu 5 Seconds Of Summer, en omdat Femke en ik big fans zijn van deze band moest dit gewoon even genoemd worden! We luisteren at the moment het liedje Good Girls. Amazing hea? 🙂 Oja, vanavond slaap ik trouwens met een 5-jarige in mijn tweepersoonsbed, hahah! Mijn neefje blijft logeren, omdat ik vanmiddag als grap die belofte maakte, maar dat is dus door hem vrij serieus genomen hahah! Dus een paar uur geleden trommelde ik al mijn oude knuffels op, en daar heeft hij dus een hele bende uit gekozen. Dadelijk als ik dus mijn bed induik, ligt alles dus waarschijnlijk helemaal vol met mijn oude knuffels. Het scheelt wel dat hij altijd snel in slaap valt, hoef ik me daar tenminste geen zorgen over te maken ;).

We gingen een selfie maken, maar ik noemde het een 'slaapselfie' dus Luca staat er met zijn ogen dicht op hahaha! Hij neemt alles zoo letterlijk :p (zie verhaal hierboven)
We gingen een selfie maken, maar ik noemde het een ‘slaapselfie’ dus Luca staat er met zijn ogen dicht op hahaha! Hij neemt alles zoo letterlijk :p (zie verhaal hierboven)

Okee als je het interessant vind, we kijken nu filmpjes van ene enge gast die random dansjes gaat doen op bekende liedjes… En het is ech heel. erg. eng. En het word alsmaar enger. Jep… Oh trouwens, mijn lieve vriendinnetje Lieke kwam zonet op een superleuk idee voor mijn blog. Ze had alles eens doorgelezen en vertelde me dat ze mijn fashion lookbook heel erg leuk vind. Toen kwam ze op het idee om misschien samen een keer een fashionlookbook te maken, dus guyss; Stay Tuned! Want ik ben super enthausiast over dit idee :).

Nu we het over mijn lieve vriendinnetjes hebben.. Ik ben helemaal vergeten om jullie door te verwijzen naar andere blogs! Binnenkort doe ik een keer een post met daarin allemaal leuke blogs, maar voor nu wil ik jullie eventjes doorverwijzen naar de blogs van 2 van mijn vriendinnen. Ik begin met Lisa. Ja, Lisa! Behalve het feit dat we naammaatjes zijn en hele goede vriendinnen, hebben we ook allebei een blog. Eigenlijk is Lisa degene, die mij echt over een eigen blog deed nadenken. Op haar blog, schrijft Lisa over de dingen die ze meemaakt, maar ze is van plan om binnenkort ook andere dingen te posten, bijvoorbeeld recepten. Ik zou het heel erg leuk vinden als jullie een kijkje nemen op haar blog! Ga naar http://www.lisawissing.blogspot.nl , to check it out :). Daarnaast is ook mijn vriendin Tamara ongeveer 2 weekjes geleden een blog begonnen. Ze heeft tot nu toe al 2 artikelen geschreven, onder andere een ‘What’s In My Bag TAG’ . Superleuk! Go to http://www.powerofthecutest.wordpress.com en ik wens jullie veel leesplezier!

Morgen zet ik 2 posts op mijn blog, waarvan ik er eentje al zo goed als af heb. Ik ga jullie een kleine hint geven over wat erin voorkomt, het is namelijk een fotopost. Stay tuned!

Lots of hugs,

Femke, Marlou, Noa, Ruben en Lisa 🙂

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s