De Natuur In Deel 2

Hey allemaal!

Wohooo wat een vakantie! Fijn, zo’n weekje er tussenuit. Ook ik ben nu op vakantie, samen met pap, mam, mijn zusje, mijn oma en met onze hond. Niet meer voor lang hoor, we gaan morgen alweer naar huis. Helaas pindakaas. De afgelopen dagen heb ik best wel veel gedaan. We zijn maandag vertrokken, en bij aankomst hebben we eerst gewoon lekker wat koffie gedronken, gezwommen… Niet veel bijzonders! Dinsdag zijn we de stad Steenwijk ingegaan, en hebben we ‘geshopt’. Er waren niet echt heel erg veel bijzondere winkels, maar al met al heb ik toch wel een aantal dingen gekocht. Onder andere drie kleuren wol, omdat oma een muts voor mij gaat breien. Lief hé! 🙂 Daarnaast kocht ik een cadeautje voor papa, omdat hij gisteren jarig was. En als kers op de taart, een superleuk leren jasje (waar ik al best wel lang naar op zoek was!!). Ik laat het jasje wel een keer zien! Bij dit leren jasje heb ik een blouse gekocht met bloemen erop. Ik ben er zo blij mee! 🙂 Dinsdagavond hebben we in ons vakantiehuisje de hele bende versierd, vanwege pap zijn verjaardag. Woensdag was hij dus eindelijk jarig, en dat hebben we gevierd ook nog! Nouja… Ik heb doodsangst uitgestaan, dat dan weer wel. Nadat papa zijn nieuwe koffieapparaat had uitgepakt, en we zo’n drie koppen latte verder waren, besloten we om met de tuktuk rond te gaan rijden. Wat een tuktuk is? Een wagentje waar in voor 1 plek is voor de bestuurder, en achter 2 bankjes voor de rest van de mensen die mee gaan. Oja, voor ik het vergeet: dit voertuig is aan de voorkant smaller dan aan de achterkant. Hmm… We zijn 1 keer bijna de sloot ingereden met dit wagentje, en daarnaast ook nog een keer bijna platgereden door een vrachtwagen die in een keer doodleuk uit het niets achteruit ging rijden, terwijl wij stonden te wachten… Dit ga ik nooit. Meer. Doen. 🙂

’s Avonds hebben we met hele goede vrienden (die vlak bij ons in de buurt op vakantie zijn) in een restaurant gegeten, en daarna samen in ons huisje wat gedronken en gekaart. Super gezellig! Vandaag zijn we naar Giethoorn geweest. Dat is een plaatsje hier vlakbij. Wat een superleuk plaatsje! Ik heb hier ontzettend leuke foto’s gemaakt… En die wil ik natuurlijk dolgraag met jullie delen ;). Dus, daar in Giethoorn kwam ik op het idee dat het tijd werd voor een De Natuur in deel 2. Ik hoop dat jullie net zo van deze foto’s genieten, als ik doe! 🙂

Mooi hé! Ik hoef denk ik bij de foto’s niet zo heel veel uitleg te geven. Zoals je ziet lijkt het allemaal best wel veel op elkaar. Overal hele kleine schattige huisjes, in een oude bouwstijl. Er waren ontzettend veel bruggetjes, en dat was ook nodig want anders kunnen de mensen niet in hun huis komen. Oftewel; er was veel water! Dat zie je ook wel op de foto’s. Ik zou er serieus zo gaan wonen, misschien omdat er een leuke sfeer hangt, misschien omdat de huisjes superleuk zijn, maar al helemaal omdat het er gewoon supermooi is. Toch weet ik zeker dat ik er nooit ga wonen. Waarom niet? Er is gewoon weinig te doen. Er zijn naast een aantal schattige souvenirwinkeltjes, geen winkels en voor de rest heb ik er ook weinig gezien. Maar dat is helemaal te begrijpen, het is gewoon een oud plaatsje. Wel waren er nog hele knusse pannenkoekenrestaurantjes, waar we heerlijke pannenkoeken gegeten hebben :).

Maar, dit waren nog niet alle foto’s ! Zoals ik had beloofd, heb ik nog een aantal foto’s van ons tuktuk-avontuur. 🙂

Tadaaa! Dat was dan weer De Natuur In Deel 2 :). Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te weten wat ik deze week heb uitgespookt, en dat jullie hebben genoten van de foto’s.

Kisses and hugs,

Lisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s