Fashion lookbook; Autumn

Hey!

Voor vandaag heb ik iets speciaals op mijn blog gepland, iets waarover ik erg graag schrijf en waar ik nog liever naar kijk. Vandaag ga ik het namelijk hebben over kleding. Speciaal voor jullie zoek ik het internet af, naar outfits die echt mijn stijl laten zien. Oftewel; ik stel een lookbook voor jullie samen, met als thema herfst! 🙂          

En dat was dan mijn eigen samengestelde lookbook! Natuurlijk ga ik hier nog wel eventjes uitleg bij geven :). Je ziet tussen alle foto’s hier en daar heel wat sweaters. Sweaters, sweaters, sweaters, ik ben er dol op! Op het eerste plaatje zie je een grijze sweater met daaroverheen een jas in de kleuren zwart en mosterdgeel. Daarbij heeft ze nog een leuke donkerrode sjaal. Vrij eenvoudige outfit dus, maar toch superleuk!

Rechts daarnaast zie je een combi-plaatje; er staan drie outfits in 1 plaatje. Ik moet zeggen: ik vind niet alle drie de outfits even leuk. De 1e en de 2e outfit, zijn wel echt mijn smaak. De donkerrode en donkergroene broek, spreken me echt aan. Die gaan op mijn verlanglijstje! Maar ook de kleuren die bijvoorbeeld bij de 1e outfit gemengd zijn. De warme tinten van het donkerrood, donkergroen en mosterdgeel lopen supermooi in elkaar over. Ook de laarsjes vind ik leuk, en het tasje matcht bij de warme kleuren. De 2e outfit is eigenlijk net zoiets als de 1e outfit, maar dan met andere kleuren. In plaats van het donkergroen en mosterdgeel, zit er naast donkerrood ook wit in deze outfit. Dat is dan weer een wat koelere kleur, en kan dus prima samen met donkerrood. De tas en de ketting hebben iets ouderwets in zich… Leuk! De 3e outfit is niet helemaal mijn smaak. De mosterdgele muts vind ik ontzettend leuk, maar het vest vind ik persoonlijk wat minder. Wel past hij in het rijtje van grote en warme vesten thuis! Daar kan ik geen genoeg van krijgen :).

Op de volgende foto zie je weer een vrij simpele outfit. Deze outfit bestaat uit een donkergroene broek (die dus al op mijn verlanglijstje staat :p) met daarop een witte blouse. Qua accessoires,  zit er een dun zwart riempje bij de broek, is er een leuke zilveren ketting aanwezig en als je goed kijkt zie je dat dit meisje ook nog gouden armbanden en 2 ringen om heeft. Wat een plaatje! Dit vind ik nou echt een goed voorbeeld van een simpele, maar toch effectieve outfit!

Je ziet in de herfst altijd dezelfde kleuren weer terugkomen. De warme tinten, daar staat deze lookbook dus ook echt helemaal vol mee. In het 4e plaatje zie je dat ook echt terug. Wat ik een van de leuke dingen aan de herfst vind, is dat de sjaals weer om kunnen. Ze zijn heerlijk warm, maar zien er ook nog eens ontzettend leuk. Dat is dun een echte win-win situatie :). Het volgende plaatje verschilt qua kleren niet zo heel erg veel met het 4e plaatje. Toch vond ik dat deze in dit artikel moest, vanwege de ontzettend leuke schoenen. Je kunt ze haast niet missen als je over straat loopt: Dit soort schoenen zijn op dit moment helemaal in de mode. Ze zitten heel erg fijn, en zien er ook nog eens awesome uit in combinatie met een jeans en een sweater. Beter kan haast niet, toch?

Op het 6e plaatje, zie je weer een sweater met een sjaal in wederom weer warme tinten. Niet erg speciaal vergelijken met de vorige outfits toch? Nee, maar het verschil zit hem toch in de grootte van de sweater. Een aantal jaren terug, had je waarschijnlijk voor gek gelopen in deze outfit. “Zo’n grote sweater, pff ziet er niet uit!” Maar op de een of andere manier is iedereen gewoon gaan accepteren dat dat ontzettend fijn zit! En daarbij, ik snap niet wat mensen tegenwoordig zo moeilijk doen over wat andere mensen dragen. Als iets toch lekker zit, of als dat wat diegene draagt toch gewoon zijn/haar stijl is, laat je hem/haar dat dan toch gewoon dragen? En daarbij, als je vind dat iets wat iemand draagt echt niet jou stijl is, wees dan gewoon blij dat jij het niet draagt. Zo, probleem opgelost :). Hahah maar dat is maar mijn mening hoor, die problemen tegenwoordig met wat iedereen wel niet over elkaar vind en dat ook nog eens uit.. Ik vind het maar onzin, laat iemand alsjeblieft gewoon zo zijn zoals diegene is, dan zijn er al heel wat minder problemen op onze wereld :). Maar waar was ik nou gebleven? Owja, lookbook! Wow, ik dwaal weer eens veel te veel af ;).

De volgende outfits zijn weer samengesteld in een combi-plaatje (ik heb zojuist besloten dat ik een plaatje met meerdere outfits een combi-plaatje noem.. Wow wat ben ik weer eens diepzinnig). Deze outfits zijn ietwat minder herfst-proof, maar toch wilde ik ze even benoemen. Want wat zijn ze leuk! Als ik er snel overheen kijk, vallen de volgende dingen me op: warme kleuren, laarsjes, sjaals, lange sokken en rokjes. Deze outfits zijn naar mijn idee stuk voor stuk echt superleuk, al zou ik het topje van de 3e outfit niet snel zelf dragen. Het is een zeer gewaagde outfit, maar het ziet er echt mooi uit. De 1e en de 4e outfit spreken me het meeste aan, de 1e is lekker comfortabel en het jurkje wat je in de 4e outfit ziet is gewoon super awesome! 🙂 Jemig, hoe meer ik over deze outfits schrijf, des te enthousiaster ik word!

De 8e afbeelding van dit lookbook.. Wauw! De combinatie van het nette zwarte rokje, en de losse (ietwat  slordige) jas… geweldig! Deze outfit zou ook kunnen zonder de jas, maar toch maakt de jas de outfit op de een of andere manier helemaal af. Dit is echt een outfit, waarvan de kledingstukken sowieso op mijn verlanglijstje staan. Dit is nou echt mijn stijl!

De volgende afbeelding, is weer een combo-plaatje. Wat me meteen opviel, is dat er elke keer een kledingstuk bijkomt. En hoe! Elke outfit is opzich al superleuk, maar er wordt nu echt op een leuke manier laten zien dat het met een laagje meer, nog steeds leuk staat! Ik vind het trouwens ook echt een leuk rokje!

In de 10e outfit, zie je weer een rokje. Weer een zwarte dit keer, wat een goede basis voor een outfit is dat rokje zeg! Door de zwarte kleur, kun je er alles op dragen! In dit geval is er gekozen voor een soort donkerrode sweater met lichtbruine laarsjes. Perfect, als je het aan mij vraagt! Als je naar de volgende outfit kijkt, valt je als het goed is meteen op, dat dit 3 keer dezelfde outfit is. De foto is gewoon bewerkt, maar ik vind het best wel een leuk effect geven. Dit is gewoon een simpele outfit. Leuke laarzen, zwarte blouse, donkerrood vest.. Niet echt veel bijzonders. De volgende outfit is weer drie keer achter elkaar neergezet. Ook over deze outfit kan ik niet veel opmerken. Ik vind het er gewoon erg leuk uit zien!

De volgende outfit, is in dit geval niet weergegeven door het iemand aan te laten trekken, maar door de items bij elkaar neer te leggen. En dat is een goede manier, van laten zien hoe simpel het eigenlijk is om een leuke combinatie van je kleren te maken. Gewoon een simpele spijkerbroek, gestreept vest, leuke sjaal, bruine laarsjes en als kers op de taart een superleuke jas. Ontzettend comfortabel, prima voor de temperatuur in de herfst, en je ziet er ook nog eens goed uit!

Hey, eens wat ander dan alle sweaters die in voorgaande afbeeldingen te zien waren. Het is een geblokte blouse! En wel in de kleuren brui, donkerblauw en wit. Niet het meest voor de hand liggende als je het aan mij vraagt. Tegenwoordig zie je veel mensen over straat gaan met een rood, donkerblauw geblokte blouse. Erg leuk, maar dit past denk ik toch wat meer bij mij. Hierbij zie je gewoon een simpele spijkerbroek en een donkerbruin leren jasje. Als accessoire, een sjaal in een lichte kleur. De volgende keer dat ik ga shoppen, ga ik zeker op zoek naar zo’n blouse!

Nu ben ik gebleven bij de outfit met een donkerrode broek, een beige jas en een wit topje. Wauw! De kleuren staan ontzettend goed bij elkaar, en de sieraden maken het helemaal af. Ik ben echt superenthousiast over deze outfit. Wees niet geschokt als je me binnenkort in zoiets rond ziet lopen! 😉

De outfit die hierop volgt, is eigenlijk ook niet eens zo heel erg speciaal. Het blijft gewoon simpel, een spijkerbroek met een gestreept shirt. Wel vind ik deze jas heel er leuk. Tegenwoordig zie je dit soort jassen heel vaak. Ik weet precies hoe ik de jas in 1 woord moet omschrijven; Vrouwelijk. Ja, het is gewoon een vrouwelijke jas! Vrouwelijk, that’s it! 🙂

Als voorlaatste outfit, heb ik deze gekozen. Ik moest eerst even heel goed kijken, en toen pas had ik door hoe deze in elkaar zit. Dit meisje heeft een wit jurkje aan, met daaroverheen een gehaakt hesje. Daaroverheen, draagt ze dan weer een spijkerjasje in een vrij lichte kleur. Daar is over nagedacht! Want het ziet er in mijn ogen superleuk uit!

En dan zijn we aangekomen bij de laatste outfit. Hier zie je een leuk blouseje met daarop een vogelpatroon. Spijkerbroek erbij, lichtbruine jas erbij, en dan nog een tas in dezelfde lichtbruine kleur en klaar is kees! Het valt me echt op dat je met maar een paar kledingstukken, toch echt een heel leuk resultaat kunt neerzetten!

En dat was dan bij lookbook voor de herfst. Ik heb erg veel geschreven, en jullie wat bijgebracht over mijn stijl! Ik hoop dat jullie er wat inspiratie uit hebben kunnen halen, of het gewoon leuk vonden om te lezen. Wat vinden jullie, moet ik zoiets als dit vaker maken of niet? Laat maar weten, ik vond het in ieder geval erg leuk om te schrijven :). Dan was dit het denk ik wel weer eventjes voor nu! Nu duik ik lekker mijn bedje in om vervolgens heerlijk te dromen over deze leuke outfits :p.

Lots of love,

Lisa

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s