At the moment TAG

Hey allemaal!

Onderhand is het alweer een hele tijd geleden dat ik voor het laatst heb geschreven. Sorry sorry sorry! Ik had het ontzettend druk met school, sport, pianolessen, werk en allerlei andere dingen. Toch wil ik het bloggen vanaf nu echt weer gaan oppakken. Het is gewoon ontzettend fijn om na een drukke dag achter mijn laptop te ploffen en met een grote kop thee en wat lekkers, een nieuw artikel te schrijven! Ik hoop dat ik vanaf nu weer elke week in ieder geval 4 dingen op mijn blog te zetten, dat zou wel een goed doel zijn denk ik!

Voor nu ga ik even een korte TAG doen, namelijk de ‘At the moment TAG’. Dit is een korte TAG waarin je even verteld wat je nu op dit moment aan het doen bent en wat je bezighoudt. 🙂

At the moment I am…

Wearing:

Een pyjamabroek van de Primark. Hij is wit met lichtbruine streepjes, en een lichtgroene strik. Hij doet me een beetje denken aan Pasen hahah! Hij is lekker warm, maar niet te dik. Precies goed dus! Daarnaast heb ik nog een lichtblauw met wit gestreepte blouse en daaroverheen een mintgroene sweater. Als totaalplaatje ziet het er niet uit, maar het is wel comfortabel en lekker warm! 🙂 Oh, en hoe kan ik het vergeten.. Mijn ontzettend charmante fluffy sokken, die oranje/rood/donkerrood/geel gestreept zijn… Wat zie ik er toch charmant uit in mijn vrije tijd ;). Qua make-up heb ik op dit moment niets op, omdat ik vanavond gedoucht heb.

Drinking:

Ik drink op dit moment thee, in de smaak Turkse appel. Het is echt zo’n warme smaak, heerlijk voor in de herfst!

Eating:

Naast mijn kop thee, staat een bakje met pepernoten. Deze dip ik in de thee, dat is zo lekker! 🙂

Listening:

Op het moment zelf, luister ik geen muziek. Maar de laatste dagen heb ik veel muziek van spotify geluisterd, verschillende playlists. Zo vind ik het ontzettend fijn op ’s ochtends naar de playlist ‘Morning Tea’ te luisteren, en ’s middags naar een playlist van mezelf, vol met allemaal liedjes van verschillende bands.

Reading:

Ik heb nog steeds 2 boeken liggen waar ik in begonnen ben, maar die ik nog niet afgerond heb. Dat zijn ‘The fault in our stars’ en ‘Spotgaai’. In het geval dat je het niet weet: Spotgaai is het derde boek van de trilogie ‘The Hunger Games’. Een geweldige trilogie! Ook The fault in our stars vind ik een ontzettend mooi boek, terwijl ik het nog niet eens helemaal uit heb..

Watching:

Ik heb vandaag eigenlijk helemaal geen tv gekeken, misschien dat ik zo nog eventjes de televisie aanzet :).

Wanting:

Herfstvakantie! En (godzijdank) dat is het ook bijna! Nog 5 daagjes hard werken voor school, en daarna hoef ik een weekje helemaal niets! Fijn, daar ben ik wel aan toe. 🙂

Loving:

Het herfstgevoel en de dingen die bij de herfst komen kijken… Het is zo mooi buiten nu! Overal dwarrelen gekleurde bladeren in het rond, en of het nou regent of niet: Ik krijg er altijd een lekker warm gevoel bij. Vooral als ik dan in mijn te grote vest op de bank zit met een kop thee en pepernoten.. Elk seizoen is speciaal, maar  herfst heeft toch wel wat extra’s!

Feeling:

Pff ik ben moe! Vanmorgen moest ik vroeg mijn bed uit omdat we met de groep gingen wandelen, gezellig! Maar omdat je toch de hele dagen door bezig bent, word je wel snel moe. Daarnaast ben ik bezig met een aantal schoolprojecten, en dat roept ook altijd weer vermoeidheid op. Maar, dadelijk kruip ik mijn bedje in en dan val ik hoogstwaarschijnlijk meteen in slaap!

Deciding:

Ik zit nu in klas 5 op de Havo, en ik ben druk aan het nadenken over wat ik nou precies wil hierna! Ik weet wel ongeveer welke richting ik op wil, maar toch staat alles nog vol met twijfels en onzekerheden…

Planning:

Eigenlijk alles! Huiswerkopdrachten, schoolprojecten, pianolessen, interviews met verschillende mensen, wat ik binnenkort ga eten (in verband met een heel groot schoolproject 😉 ) extra turnlessen, dingen voor mijn blog… Ik plan nog net mijn slaaptijd niet in! Haha!

Missing:

14 Oktober is de sterfdatum van een van mijn opa’s, en alles wat 2 jaar gelede gebeurde, komt nu in een keer wel heel erg dichtbij! Je begint alles weer een beetje te herbeleven, en daar denk ik toch wel veel over na. Ik mis mijn beide opa’s, en elke dag denk ik nog wel eventjes aan ze..

Desiring:

Nogmaals: Herfstvakantie! Ik verlang naar het knusse gevoel van met je gezin in een leuk huisje in een vakantiepark zitten. Maar gelukkig duurt dat nog maar een paar dagen! 🙂

Kisses and hugs, Lisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s