At the moment

Lieve allemaal,

Okee wauw, ik heb me dus weer niet aan mijn beloftes gehouden. Ik zou nu al 2 weken geleden dagelijks een verslag geven van mijn avonturen in Nijmegen. Toen begon ik het uit te stellen en kwam het er alsnog niet van.. Handig Lisa, handig. Toen heb ik zelfs nog een weddenschap met mij  neefjes en nicht gesloten. Zou ik dat verslag niet alsnog binnen drie dagen posten, dan was ik hen allemaal een chocoladereep schuldig… Ja die moet ik dus nog gaan geven :/ . Hahahah!

Ik heb bij sommige bloggers een ‘At the moment’ video gezien. Daarin vertellen ze voor de camera, wat ze aanhebben, welke muziek ze momenteel luisteren, hoe het met ze gaat, wat ze gedaan hebben, nu aan het doen zijn en vandaag nog gaan doen, en gewoon hoe ze zich voelen. Het enige verschil is, dat ik het niet voor de camera ga doen. In ieder geval niet nu. Heel misschien ga ik later wel een keer een filmpje plaatsen maar dat zie ik dan wel weer. Nu ga ik het dus maar schrijven, een persoonlijke post dus ik hoop dat jullie het leuk vinden J .

Nou jullie zullen het vast heel erg interessant vinden wat ik aanheb, dat is namelijk nog mijn pyama hahah! Het is nu half 10, en ik ben een half uurtje geleden opgestaan. Dat vind ik nou een van de fijne dingen aan vakantie. Ik sta best vroeg (9 uur vind ik vroeg ja) op, en meestal is er dan bij ons thuis nog niemand wakker. In de tuin hebben we een schommelbank en in de ochtend vallen daar een paar zonnestrepen op. Dat ziet er heel mooi uit. Als ik zo vroeg opsta, pak ik meestal een kop thee en ga ik op de schommelbank zitten. Dan zet ik de playlist ‘Good Morning’ op van Spotify, heerlijk om bij wakker te worden. Die luister ik nu trouwens ook, dat is echt een fijne playlist. Ik heb hem zelf ook op mijn account, maar dan met een aantal zelftoegevoegde nummers erbij. Maar waar was ik nou gebleven.. Oja mn pyama hahaha :e . Voor de geïnteresseerden; hij bestaat uit een kort donkerblauw broekje met een erg los en wijd hemdje erop. Dat vind ik gewoon het fijnst slapen, zoveel beter dan dat je kleren door de warmte tegen je aan gaan plakken… Zo vervelend hahah!

Okee dat schreef ik vanmorgen, toen heb ik even mijn kapotte mobiel naar een reparatiewinkel gebracht, jep die had ik weer eens gemold… Ik hoop dat ze mijn mobiel weer kunnen repareren en anders dan word het sparen voor een nieuwe L . Maar ik was gebleven bij the dingen die ik gedaan heb en nog ga doen. Gisteren heb ik in de achtertuin gewerkt en daarna, de auto schoongemaakt en onze hond gewassen. Hahah als onze hond Joris ergens een hekel aan heeft, dan is het aan gewassen worden! Gisteravond hebben we de verjaardag van mijn moeder gevierd. Mijn neefjes waren er ook, dus daar heb ik nog een hele poos mee geklierd. Nu ga ik nog een tijdje voor mijn blog schrijven en wat dingen vooruit schrijven. Daarna moet ik in huis nog een aantal klusjes doen, want we gaan morgen op vakantie. Dus ik moet mijn eigen kamer schoonmaken, het konijnenhok schoonmaken en –wat een verrassing- mij koffer inpakken.. Keileuk.. Nee ik ben altijd bang dat ik dingen vergeet dus neem ik altijd superveel mee. Helaas moet ik dit keer opletten dat ik minder meeneem hahah. Ik weet trouwens niet of ik het al eens in een van mijn posts genoemd heb, maar ik heb op vakantie wel wifi. Nu is er het probleem dat WordPress telkens crasht op mijn laptop, dus waarschijnlijk kan ik niet bloggen. Ik zal het een aantal keer proberen en als het nog niet lukt, ga ik vooruit schrijven zodat ik na de vakantie elke dag wat op mijn blog kan posten.

Ja, dat schreef ik dus vanmorgen en vanmiddag. Het is nu onderhand al bijna half 10, tijd om dit eindelijk eens te posten hahah! Ik werd constant onderbroken, eerst moest ik dus het konijnenhok schoonmaken en toen bedacht ik me dat ik maar beter meteen mijn koffer in kon gaan pakken. Toen ik daar net mee bezig was, kwam Lieke (mijn vriendin) langs. Toen heb ik daar nog een hele poos mee bij gekletst en voor ik het wist was het al tijd om te eten.. De tijd vliegt! Daarna heb ik dus alsnog mijn koffer ingepakt, nieuwe liedjes op mijn mobiel gezet en nog wat spullen bij elkaar gepakt. Morgen staan we al vroeg op en dan rijden we rond 10 uur weg naar Duitsland. Joris gaat dit keer voor de eerste keer mee op zomervakantie, ben benieuwd hoe dat gaat hahah! Ik heb net met mijn zusje overlegd, en omdat ik op mijn laptop niet meer op wordpress kan, mag ik via haar laptop dingen posten! Oftewel; ik kan gewoon blijven bloggen in de vakantie! Ik weet wel zeker dat ik de tijd heb om te schrijven, dus ik houd jullie op de hoogte!

Kuss, Lisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s