De hele week door proefwerken

Hey allemaal,

Het is weer zover; proefwerkweek. Morgen begint het feest, en dan heb ik tot en met aankomende dinsdag alleen maar proefwerken. Het valt dit keer wel mee hoeveel ik er moet maken, aangezien we voor dit jaar een pakket van vakken hebben moeten kiezen, waar dus niet alle vakken in zitten die ik bijvoorbeeld in de 2e had.  Maar in de 4e heb je helaas ook zo’n vak genaamd Maatschappijleer, en dat betekent blokken blokken blokken en nog eens blokken. De motivatie is erg ver te zoeken en iedereen geeft het nu al zowat op, terwijl de proefwerkweek nog moet beginnen. Maar ach, we komen er wel!

De laatste schoolweek is nu dus voor ons ook afgelopen, en die bestond grotendeels uit; film kijken voor maatschappijleer, film kijken bij ckv, stressen bij natuurkunde om de stof af te krijgen, proefkonijnen kijken bij scheikunde, klieren bij Nederlands, ijsje halen bij scheikunde, en lessen die nu nog zo nutteloos zijn, dat de leraar ze maar laat uitvallen. Echt waar bij het ene vak word helemaal gestrest om de stof op tijd behandeld te krijgen, terwijl we bij het andere vak met de voeten hoog een film kijken. T’is wat, die weken voor de vakantie. Na de proefwerkweek, hebben we nog een aantal activiteiten op school (vraag me sterk af wat ze dit jaar weer voor ons in petto hebben) en die week daarop is dan echt de laatste schoolweek, maar dan moet ik de Nijmeegse Vierdaagse alweer lopen. Noujaa, niet moet.. Wil! Alhoewel, ik vraag me toch echt af of ik het dit jaar ga halen. Dit jaar loop ik de Nijmeegse Vierdaagse voor de 4e keer (Ik beloof dat ik nog een keer een artikel maak over de afgelopen 3 keer, want daar is veel over te vertellen!) maar ik heb dit jaar in totaal 2 keer goed getraind. 3 Keer dan, de Ulftse avondvierdaagse was ook wel een goede training. Voor de rest heb ik 1 keer 20 kilometer gelopen, en 1 keer 28 kilometer. Nou ging die 28 kilometer me toen wel goed af, 4 dagen dertig kilometer is toch wel eventjes wat anders. Ik ga natuurlijk alles geven, maar het gaat een wonder worden als ik dit haal! Als jullie het leuk vinden dat ik tijdens de Nijmeegse Vierdaagse ook daarover blog, laat maar weten!

Dan moet ik nu maar weer eens dringend aan de slag voor Maatschappijleer, anders dan komt dat niet helemaal goed :e . Wish me luck!

Kuss

One thought on “De hele week door proefwerken

  1. Heey lisa ik vind het wel leuk dat je blijft bloggen tijdens nijmegen kan ik lezen wat jij uit spookt 🙂
    Alfast heel veel suc 6 en plezier

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s