Oranjekoorts & vlaggetjes

Lieve allemaal,

Oranjekoorts.. Het heerst nu in zo ongeveer heel Nederland thanks to the WK. Ik ken bijna niemand die er geen last van heeft, en ik moet bekennen dat ik zelf natuurlijk ook trots ben op ons Nederland. Niet dat ik een voetbalfan ben hoor, daarentegen. Ik vind voetballen veel leuker om zelf te doen dan er naar te kijken. Ik bedoel, kijk je 90 minuten naar ‘poppetjes’ die achter een bal aan rennen. Daar is niets mis mee hoor, maar het is niet mijn hobby om elk weekend op tv voetbal te kijken. Het WK volg ik dan ook niet zo intensief als een echte voetballiefhebber, maar natuurlijk kijk ik als Nederland moet voetballen. Ik zit nu dan ook samen met mijn vader, moeder en zusje voor de tv als trotse Nederlander. At the moment 2-1 voor Nederland, geweldig toch!

Die oranjekoorts vind ik dus wel wat. Ik weet niet of ik de enige ben die dit heeft, maar even voel ik me een beetje één met alle andere Nederlanders. Zovan; ‘Deze voetballers, vertegenwoordigen nu gewoon ons land! En hoe!’ Uhh ja.. Maar naast dat is er ook zo’n onbenullige kant waar ik altijd wel om kan lachen. Ik bedoel, een reclame van 1 minuut lang waarin je allemaal dansende mensen in het oranje ziet, voor een Roy Donders juichpak. Hahaha hilarisch. Of dat ieder meisjes haar nagels rood-wit-blauw of oranje lakt, ik weet niet ik vind het altijd wel leuk hahah!

De oranjesfeer zit er in ieder geval erg goed in, en dat brengt ook de nodige support voor onze voetballers. Maar ik leg maar eens even mijn laptop weg, ik wil het natuurlijk wel zien als Nederland nog een keer scoort!

Jaaaaaaa 4-1 voor Nederland!! Spannenddd…

Kuss

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s