I was the birthday girl!

Lieve allemaal,

Okee wow. Wat heb ik een drukke week achter de rug! Vol gepland met pianolessen, de Ulftse avondvierdaagse, proefwerken, huiswerk, feestjes van vriendinnen, heet weer, onweer en stress. Maar hey! Maar wat maakt het uit? Ik bedoel, als je jarig bent dan is toch alles goed!

Op dit moment, ben ik eigenlijk zo vrolijk als maar kan. Ik werd wakker gemaakt door mijn zusje, vader en moeder met allerlei cadeautjes. Van mijn zusje kreeg ik oogschaduw, nagellak en jaja: een theedoos! Happy me :). Mijn vader en moeder kamen aanzetten met allerlei pakjes, ik wist echt nog niet wat ik kreeg dus dat is altijd leuk! De cadeaus zijn voor mijn zusje en mij samen, aangezien Marlou ook bijna jarig is. Er zaten dus 2 microfoons, 2 standaards en een aantal snoeren in. Mijn zusje is helemaal weg van zingen, dus die was natuurlijk helemaal over de toeren. Dus wij alles aansluiten, maar we wisten niet helemaal waar nou die laatste stekkers op moest. Dus mijn vader zegt zo: “Kijk maar in de garage, daar kun je de microfoons vast wel op aansluiten!” Nou in de schuur stond dus een hele grote box, echt zo gaaf! Toen ik hoorde dat je hem niet alleen op de microfoons kan aansluiten, maar ook op mijn piano, een sd-kaart, een laptop, een usb-stick en hem kunt verbinden met je mobiel, kon mijn dag al niet meer stuk. Marlou en ik dus meteen uitproberen, piano en microfoon met de box verbonden en hupsakee. Nou ben ik niet bepaald goed in zingen.. Maar als er helemaal niemand thuis is zal ik er zeker van profiteren :P. Hahaah nee grapje, we hebben al samen gezongen en gespeeld op het liedje Een mooie dag. Leuk leuk! Hahaah maar echt ik ben er echt blij mee, vooral de box is echt iets voor mij.

Toen we net aan het ontbijt wilden beginnen, kwamen mijn beste vriendin Lieke en haar zus Lotte, binnen. Lieke en ik wonen bij elkaar om de hoek, en ja; dat is als je beste vriendinnen bent, echt keeeeeifijn! Afijn, ze kwamen dus binnen met een grote cake (eigenlijk 2) in de vorm van de cijfers 1 en 5 (15 dus). Hahaahh echt lief! Daarnaast kreeg ik een tegoedbon voor een ijszaak en ga ik met Lieke naar de bios! Hoe leuk is dat?

Toen kwamen opa en oma al op bezoek. Omdat opa ziek is (Zie Stay positive) kwamen ze wat eerder, zodat ze even rustig konden zitten zonder alle drukte. Dus weer even heel gezellig bijgekletst, en taart gegeten. Daarna hebben we even de boel opgeruimd en nu zit ik dus fijn te schrijven (met achtergrondmuziek van de box natuurlijk 😉 ).

Okee dat heb ik gisteren allemaal geschreven. Totdat er dus allemaal visite kwam, en ik tot ’s avonds laat wel wat te doen had. Maar echt, deze verjaardag was zo erg geslaagd! Omdat het zo warm was, hebben we met alle neefjes, mijn zusje, haar vriendin en mijn nicht Sophie, een watergevecht gehouden… Totdat het water van onze gezichten afdruipte, en alle jongens shirtless over het veld heen renden als gekken. Hahaha echt alles was kleddernat. Daarna zijn we gaan volleyballen en toen was het alweer tijd om te eten. Daarna hebben we nog even gevolleybald, gekletst en al die andere shizzle. Ik heb in ieder geval een superleuke dag gehad, hoe was jullie Pinksteren? Laat maar weten in een comment!

Kuss Lisa

Met sisss
Met sisss
Met Ruben, mijn neefje
Met Ruben, mijn neefje

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s