Spullen inpakken, Stress & Vakantie

Hey!

Eindelijk is het zover! Morgen gaan we na twee hele lange jaren, eindelijk weer met de dauwtrappers op vakantie. Je zult nu wel denken: “Okee leuk, maar ik heb geen idee waar je het over hebt.” Ooit gingen mijn ouders eens met een aantal vrienden fietsen (dauwtrappen), die ook weer vrienden mee namen en ga zo maar door. Dat hebben ze een aantal jaar gedaan, en de groep bestaat nu nog steeds. Een groot verschil is, dat er nu maar liefst 12 kinderen bij zitten! We zijn met 11 volwassenen, en 12 kinderen, hoe leuk is dat! Elk jaar komen we bij elkaar om samen wat te doen. Het ene jaar, gaan we met hemelvaart 1 dag wat doen, en het jaar daarop gaan we met hemelvaart 4 dagen op vakantie. Dat wisselen we dus telkens af, en dit jaar gaan we weer op vakantie!

Zoals de titel van dit stuk al zegt; op vakantie gaan is in het begin een en al stress bij me. Vooral de avond ervoor, want dan moet ik mijn spullen pakken. En dat vind ik maar niks. Ik ben dan altijd wel zo perfectionistisch, dat ik honderd keer mijn koffer nakijk of ik alles bij me heb, ik ben zo bang om iets te vergeten! Ik maak dan ook eerst altijd lijstjes voordat ik mijn koffer überhaupt aanraak. Als ik dan eindelijk mijn kleren heb ingepakt, komt het ergste nog. Dan pak ik namelijk altijd mijn toiletspullen, en het liefst neem ik alle make-up die ik heb, en al mijn sieraden mee. Helaas gaat dat niet, dus dan moet ik kiezen. En ja, ik ben echt slecht in kiezen.. Ooops! Daarnaast moet ik dan zorgen dat mijn mobieloplader meegaat, die van mijn Ipod, laptop en oude mobiel, 2 paar oortjes, en dan moet ik er ook nog eens voor zorgen dat alle apparaten opgeladen zijn. Dat is mijn grootste issue, ik ben zo bang om al die dingen te vergeten! Het is echt niet zo dat ik niet zonder kan hoor.. Op een aantal afkickverschijnselen na. Hahah nee grapje, ik overleef makkelijk een aantal weken zonder mobiel of wifi.. Toen mijn Ipod (die ik overal voor gebruikte) kapot ging, lukte me het ook makkelijk. Toch ben ik maar al te blij, dat ik op vakantie gewoon wifi heb :).

Ik heb er in ieder geval heel veel zin is, net als de rest van de kinderen in de groep. We hebben samen een groepsapp, en echt waar er word alleen maar in geklierd hahah! Dit gaat weer een superleuk lang weekend worden, vol met verassingen. Aangezien het hele programma en de locatie altijd tot het laatste moment geheim word gehouden, weten we dus nog vrij weinig. Maar dat komt allemaal vanzelf wel, met zo’n leuke groep kan het niet anders dan erg leuk worden.

Anyway, ik wilde jullie wat vragen. Ik schrijf nu 5 dagen en dat vind ik superleuk. Ik merk dat ik het fijn vind om gewoon elke dag eventjes iets voor mezelf te kunnen doen, in dit geval bloggen. Tot nu toe, heb ik ook genoeg inspiratie. Meestal als ik begin met schrijven, staat er vanzelf een heel verhaal en dat post ik dan! Hoe dan ook, als jullie ideeën hebben waar ik over kan schrijven, dan hoor ik het graag! Ook als je gewoon wat van me wilt weten, vraag maar raak :). Op vakantie heb ik zoals ik al zei gewoon wifi, dus ik blijf de komende dagen ook gewoon door bloggen. Dan is het nu denk ik wel tijd om te stoppen met schrijven voor vandaag. Noujaa.. ik ga nu eerst nog wat spullen pakken en dan ga ik alvast wat vooruit schrijven voor op mijn blog. Ik heb al wel een aantal ideeën ;). Fijne hemelvaartvakantie!!

Liefs, Lisa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s