Happiness

Ja ik weet het, ik heb vandaag al iets op mijn blog geplaatst! Maar ik kan het niet laten om dit ook met jullie te delen! Ik weet niet wat het is, maar ik ben zo ontzettend vrolijk! Vandaag heb ik (eigenlijk onbewust) echt genoten van alle kleine dingen. Zo ging ik vanmorgen wandelen. Dat is nou niet ech hetgeen waar je mij wakker voor hoeft te maken. Maar toen ik mezelf mijn bed uitsleepte en ik ontdekte dat de zon scheen, vond ik eigenlijk alles wel best. Ik liep met de groep waarmee ik de Ulftse avondvierdaagse loop, namelijk: Het Lup Junior. Het zit dus zo; mijn vader begon ooit een wandelgroep genaamd ‘t Lup. Voor als je niet uit de Achterhoek komt of dit gewoon niet begrijpt: Dat betekent het loopt, en kun je dus letterlijk en figuurlijk opvatten. In ieder geval, ongeveer een jaartje geleden bedachten een aantal leden van ‘t Lup dat het wel leuk zou zijn als er ook een groep kwam voor de jongeren. En zo ontstond ‘t Lup Junior. Ik heb voor de Ulftse vierdaagse 3 jaar meegelopen met de volwassenengroep. En echt waar; het is zo leuk om de verschillen tussen de volwassenengroep en de jongerengroep te zien! Zo word er bij de volwassenengroep veel gepraat, maar iedereen loopt wel als een groep. Bij Junior, word alleen maar geklierd, muziek opgezet, ontstaan er kleefkruid-gevechten… Hahahah! Nee maar echt, de Junior groep is al echt een leuke groep. En vandaag gingen we dus oefenen voor de avondvierdaagse. En het was echt gezellig!

Toen we dus klaar waren met oefenen, gingen mijn twee neefjes Noa en Ruben mee naar ons huis. Mijn zusje had haar beste vriendin (Marike) meegenomen, dus het was thuis een hele bende. Maar heerlijk toch! Met dat warme weer lekker naar buiten om te klieren met iedereen. Na een tijdje bedachten we dus dat we nog allerlei ballen, frisbees en springtouwen in de kast hadden liggen en aangezien we voor ons huis een speeltuin hebben, konden we daar wel wat mee doen. Dus toen hebben we met ons allen getennist, gevolleybald, gevoetbald.. Mijn neefjes werden er in ieder geval ontzettend vrolijk van, dus so was I. En rond een uur of 5 heb ik ze naar huis gebracht, met dank aan het rekje dat voorop mijn fiets zit. En zo zie je maar, het zijn van die kleine dingen die je gelukkig of gewoon vrolijk maken. Voetballen met je neefjes, of wandelen in de zon.. Het is allemaal zo simpel en toch.. Zo heb je ook zo’n quote: “Enjoy the little things in life.” En weet je? Zo is het!

Liefs, Lisa.

Deze foto plaatste ik op instagram, omdat ik zo vrolijk ben!
Deze foto plaatste ik op instagram, omdat ik zo vrolijk ben!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s