Family

Hey,

Ik ga me aan mijn belofte houden! Gisteren zei ik namelijk dat ik vandaag wat over mijn familie zou gaan schrijven. En aangezien mijn neefjes ook wel graag in mijn blog genoemd wilden worden.. Mijn gezin bestaat dus uit mijn vader, mijn  moeder en mijn zusje. Mijn vader heet Daan en is 46 jaar oud. Hij houd van wandelen, hardlopen en squashen. Naast dat mijn vader net als mijn moeder erg sportief is, is mijn vader ook ontzettend creatief. Hij kan tekenen als de beste en is erg goed in het organiseren van dingen. Ik ben echt een vaderskindje. Als er wat is, ga ik meestal als eerst naar mijn vader toe. Mijn zusje daarentegen is echt een moederskindje. Mijn moeder is 45 jaar oud. Haar hobby’s zijn lezen, tennissen en winkelen. Wat ik leuk vind aan mijn moeder, is dat ik altijd bij haar terecht kan. Ik kan heel goed praten met mijn vader, maar voor sommige dingen heb ik toch echt mijn moeder nodig! Daarnaast is ze superlief en kan ik heel erg met haar lachen. Zo heb ik haar eergisteren heel hard uitgelachen omdat ze iets doms deed, en dan blijven we de rest van de dag nog daarover met elkaar klieren. Zo grappig! Mijn zusje heet Marlou, en is 12 (bijna 13) jaar oud. Ikzelf vind dat we qua uiterlijk niet zo heel veel van elkaar weg hebben, maar daar zijn de meningen over verdeeld. Marlou’s hobby’s zijn gitaar en ukelele spelen, zingen, dansen en heel heel veel kletsen.Ze is ontzettend muzikaal, en kan dan ook erg goed zingen. Met Marlou heb ik een hele goede band. Onze meningen zijn vrijwel altijd het zelfde, en ik kan supergoed met haar praten. Niet alleen als ik haar mening nodig heb, “Zeg marlou, staat dit jurkje wel leuk?” maar ook als een van ons een probleem heeft, of gewoon over iets randoms! En dat vind ik eigenlijk ook wel het belangrijkste in het zussen zijn. Ik denk dat het gewoon erg belangrijk is, dat je als zussen naast klieren, ook over belangrijke dingen kunt praten. Als je dan toch met elkaar in huis woont, moet je er maar het beste van maken toch! 😛 Nee maar echt, het valt reuze mee hoeveel ruzie wij hebben. We hebben wel meningsverschillen enzo, maar echt ruzie.. nahh!

Nu ik vrij uitgebreid over mijn leuke gezinnetje heb geschreven, wil ik ook nog wel even wat vertellen over de rest van mijn familie! Ik heb namelijk ook nog 2 oma’s, 1 opa, 2 tantes, 3 ooms, 5 neefjes en een nicht. Mijn ene oma heet Elly. Ze is ontzettend lief, ik kan heel erg goed met haar praten over van alles en nog wat, altijd vrolijk en heel erg behulpzaam. Ik vind haar wel echt een oma van deze tijd. Ze doet namelijk nog ontzettend veel. ze doet aan tennissen, zwemmen, fietsen, wandelen, ze zit bij een vrouwenvereniging, bij een zangvereniging.. En ja, ze is de beste als het op shoppen neerkomt! Hoe leuk is dat! Oma heeft ook een vriend, genaamd Theo. Ik ken Theo nog niet zo heel erg goed, maar hij is ontzettend aardig. Naast dat, heeft hij wel gevoel voor humor (wat ik persoonlijk wel leuk vind). Hij heeft het altijd over Wehl (waar hij woont) en zegt dat dat een afkorting is voor Wat Een Heerlijk Land. Ook heeft hij het altijd over vierkante eieren (ik ben er nog steeds niet achter of die nou echt bestaan, of of dit weer een of ander flauw grapje is :p). Mijn andere oma heet Diny. Ze is getrouwd met mijn opa, Benny. Met hen heb ik een hele goede band. Ik kan altijd bij opa en oma terecht, of het nou zomaar is of in het geval dat er wat aan de hand is. Ze zijn superlief, en ik kan altijd met ze lachen. Ze vrolijken me altijd op als ik dat niet ben, en hebben het beste met iedereen voor. Met oma bak of kook ik altijd, terwijl we bijkletsen over van alles en nog wat. Ze doet aan dansen (Bij een vereniging) en zingen. Opa is heel erg creatief. Hij is altijd wel bezig met schilderen, schrijven, spullen verzamelen, tekenen.. Opa is ook degene, aan wie mijn vader zijn creativiteit te danken heeft.Voor de rest heb ik nog een oom genaamd Freddie en een tante genaamd Nicole. Ook met Nicole en Freddie heb ik een goede band, ze zijn superlief en ik kan altijd met ze lachen. Ze hebben drie kinderen genaamd Noa (10), Ruben (8) en Luca (4). Ik pas regelmatig bij ze op, en ze zijn superlief. Als we samen ‘spelen’ gebeuren er altijd de grappigste dingen en als ik daaraan denk, begin in spontaan te lachen. Ik heb nog een oom, Coen. Coen is echt zo grappig, terwijl hij dat zelf nooit doorheeft. Hij is altijd geïnteresseerd en heeft over heel veel dingen een heel andere opvatting dan dat ik of bijvoorbeeld Marlou dat heeft. dat is ook de reden dat Marlou, Sophie, Hidde, Sten en ik altijd wel om hem kunnen lachen. Sophie is mijn enige nicht en is 15. Ik heb met Sophie twee verschillende banden. Zo hebben we een vriendinkant, maar ook een familiekant. Daarin zijn we natuurlijk allebei zoals we zijn, maar toch is het heel anders. Dat is niet echt goed uit te leggen, maar wel leuk! Hidde en Sten zijn mijn andere neefjes. Met Sten valt altijd wel wat te beleven. Samen, klieren we heel wat af. Net als met Sten, kan ik met Hidde ook heel erg lachen. Hidde heeft ook echt die humor die ik grappig vind, wat dat toch is… And last but not least, mijn andere oom (Reinier) en tante (Annemarie). Reinier en Annemarie zijn erg leuke en lieve mensen. Met Reinier, Hidde, opa en papa heb ik al een aantal keer de Nijmeegse vierdaagse gelopen. Dat is toch wel weer een hele gebeurtenis.. Maar dan wel een hele leuke!

En dat was dan een lange tekst! Ik hoop dat ik jullie hiermee wat heb kunnen vertellen over de mensen die heel erg belangrijk voor me zijn. Bij deze mensen kan ik altijd terecht, whatever happens. Maar behalve dat, kan ik ook altijd met ze lachen! (Of klieren.. :P)

Liefs, Lisa.

Papa-Mama-Marlou-Lisa  Lang. lang, laaang geleden!
Papa-Mama-Marlou-Lisa
Lang. lang, laaang geleden!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s