The start of new things

Een blog beginnen. Ik weet niet wat het is, maar ik wil het al zooo lang! Waarom ik het niet deed? Ik heb werkelijk geen idee! Aangezien er wel een soort van creatieve ik in mij bestaat en ik schrijven als een van de leukste dingen beschouw, zal het aan mijn vastberadenheid om een blog te beginnen wel niet liggen. Maar hey! Voor alles is een eerste keer, en een begin maken aan iets compleet nieuws is altijd leuk. Want ja, ik zie deze blog wel als een uitdaging. En misschien is dat ook een van de redenen dat ik zo graag een blog wil beginnen. Ik vind dit een uitdaging omdat het een keer wat anders is dan in een dagboek schrijven. Ik bedoel, in een dagboek schrijf ik ook gewoon mijn verhaal op en beschrijf ik wat ik heb meegemaakt. Maar ik merk nu al, dat dit toch wel echt anders is. In plaats van al die lange zeurverhalen in mijn dagboek, wil ik proberen om mijn blog wel een beetje interessant te houden ;).

Ik heb natuurlijk al wel een aantal plannen en ideeën, wat betreft deze blog. Naast over mijn eigen (enorm interessante :p) leven te schrijven, wil ik ook gaan schrijven binnen de categorieën fashion, lifestyle, food, en dingen waar over na te denken valt. Ik geef toe, ik kan compleet random zijn. Zo trek ik de meest prachtige gezichten (uhum uhum) als mijn vriendinnen in de buurt zijn, of begin ik plotseling over Dodo’s (en ja, dat doe ik). Maar soms heb ik gewoon zin om te schrijven over iets wat diepzinniger is dan over een mug die ik doodvervelend vind. Maar dat komt allemaal wel! Zal ik maar eens beginnen, met vertellen wie ik ben? 🙂

Mijn naam is dus Lisa, en ik ben 14 (In Juni word ik 15) jaar oud. Mijn hobby’s zijn sporten, piano spelen, schrijven, creatief bezig zijn en afspreken met vriendinnen. Ik zit op havo 4, en woon in het prachtige dorpje Ulft. Qua sport doe ik aan turnen. Ik turn nu al zo’n 4/5 jaar and I love it. Turnen is ook al zoiets, er zijn altijd uitdagingen! Dat heb je natuurlijk bij elke sport, maar bij turnen ben ik het meest gemotiveerd om deze uitdagingen ook aan te gaan. Naast turnen, ben ik soms ook wel in voor een rondje hardlopen. Piano spelen, is ook iets wat ik erg graag in mijn vrije tijd doe. Ik hou gewoon (hoe verrassend) ontzettend veel van muziek!

En daarmee is dit dan denk ik de eerste post op mijn blog! Zo fijn om gewoon lekker van je af te schrijven :). Maar ik moet nu echt aanmaken want anders kom ik te laat voor turnen!

Liefs, Lisa.

3 thoughts on “The start of new things

  1. Hello blogger, i must say you have high quality content here.
    Your blog should go viral. You need initial traffic only.
    How to get it? Search for: Mertiso’s tips go viral

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s